OM MK MANNING

MK Manning, det nyetablerade företaget där äldre möter ungt vars erfarenhet och drivkraft korsas för bästa möjliga kombination. Som specialister inom rekrytering och bemanning erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att möta våra uppdragsgivares behov inom olika branscher. Vårt team av erfarna rekryterare arbetar med att hitta de bästa kandidaterna för våra uppdragsgivare, oavsett om det handlar om kort- eller långsiktig personaluthyrning eller permanent rekrytering.


Flerfaldiga år förankrade på den lokala arbetsmarknaden har givit oss enorma förutsättningar, vilket har resulterat till ett brett nätverk vad gäller kandidater samtidigt som vi samarbetar med flertalet av externa aktörer för bästa möjliga matchning!


Vårt långsiktiga mål är att vara en bidragande faktor till att bygga starka och effektiva team som kan bidra till explosiv tillväxt och succesiv framgång. Detta gör vi endast genom att ha marknadens bästa medarbetare. För att ha marknadens bästa medarbetare bör man ha marknadens bästa förutsättningar, välkommen in till oss för att ta del av din biljett!